Jeftina putovanja: gdje, kada i kako?

Ljepota putovanja, upoznavanje novog mjesta, zabava, novi ljudi, običaji i kultura nešto je o čemu je teško ne postati ovisan. Što više mjesta posjetite sve više imate želju upoznavati nove gradove i kulture, a ima ih toliko drugačijih i prekrasnih da je ponekad teško znati od kuda početi. Drugi problem je obično cijena putovanja.

Ponuda putovanja i izleta, danas je veća nego ikada prije i u svemu tome teško je pronaći ono što vas zanima i što je prihvatljive cijene. Kako ne bi gubili vrijeme na traženje prihvatljivih ponuda i na kraju odustali od nečega što vas veseli, donosimo vam 10 odličnih ponuda, prihvatljive cijene i slobodnih termina.

2. Advent u Varaždinu i posjet izložbi „Varaždin pod krunom Habsburgovca - 140 kn – posjetite Ludbreg i uživajte u baroknom gradu uz posjet izložbi

2. Advent u Rimu - 1.390 kn – posjetite vječni grad u adventsko vrijeme i iskoristite dodatnih 100 kn popusta.

3. Bajkoviti advent u St. Veitu i Veldenu - 200 kn – jednodnevni advent u austrijskim gradićima

4. Advent u Beču - 550 kn – doživite nezaboravnu čaroliju Adventa u Beču.

5. Advent u Salzburgu i Austrijska jezera - 690 kn – Advent u Mozartovom gradu i posjet čarobnim Austrijskim jezerima.

6. Čarobni Baden i posjet Beču sa povijesnim tramvajem - 200 kn – doživite nešto drugačije, posjet Beču povijesnim tramvajem

7. Advent u Pragu - 890 kn – uvijek odlično putovanje u Zlatni grad.

8. Advent u Londonu - od 2.190 kn – posjetite kraljevski grad London.

9. Advent u Parizu - od 2.290 kn – provedite 4 dana u prekrasnom Parizu.

10. Nova godina u Buzetu - 1.155 kn – trodnevno putovanje u Istru sa dočekom Nove godine i izletima.

Ponuda putovanja krije puno zanimljivih i zabavnih izleta koji su prihvatljivi i prilagodljivi svačijim željama, samo je potrebno istraživati. Nadamo se da su vam naši prijedlozi pokrenuli želju za putovanjem i pomogli oko izbora. Ako niste sigurni koje od ovih mjesta bi se vama najviše svidjelo, ispunite kratki upitnik. Odredite sami kakva mjesta, kulturu i ponudu volite i saznajte kako isplanirati najbolje putovanje.

Želiš putovati, a ne znaš kamo? Odgovori na nekoliko kratkih pitanja i saznaj koju destinaciju trebaš slijedeću posjetiti!